dijous, 26 de març de 2015

Fem 10 anys !!

Els dies passen vertiginosament. Els anys passen inexorablement. De cop i volta un dia t’atures, mires enrere, fas un cop d’ull al calendari i te n’adones que estem a punt de fer 10 ANYS. 10 anys de treball pel poble, per la mainada del poble. 9 edicions de la festa de cap d’any d’estiu, festes eivissenques i festes dels 80, cavalcades de reis, campaments reials, festes majors….. .

Els nombres rodons, asèpticament no tenen cap interès. No obstant, les persones acostumem a donar una importància especial als aniversaris rodons. Nosaltres no serem menys. Tenim la intenció de preparar la millor festa d’estiu de totes les edicions que fins ara s’han fet. El llistó el tenim altíssim. Tothom que ha participat a Sant Quirze Té Vida ha aconseguit dur a terme unes activitats de gran nivell pel poble. No obstant, ens autoimposem el repte de fer una festa excepcional. Ja podeu fer les vostres previsions de vacances a partir de la celebració d’aquesta 10ª FESTA D’ESTIU DE SANT QUIRZE TE VIDA.
T’ho perdràs? Deixaràs que t’ho expliquin?  

Aprofitant que el 19 d’abril es celebra la Fira d’Entitats de Sant Quirze, us informarem de les activitats que tenim previstes. També us podem fer cinc cèntims si passeu per la nostra parada de roses el dia de Sant Jordi i compreu una de les fantàstiques roses que aquest any tenim preparades per vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada